Samenwerkingen

Fadagosheltie werkt nauw samen met gerenommeerde marktpartijen. Een daarvan is het bureau Kulb BV uit Wageningen. Kulb is gespecialiseerd in interim management en advies (w.o board room consultancy). Zij geeft advies over locatie, bemiddelt bij en zoekt naar overnames en is actief in verschillende koepelorganisaties.

Een andere unieke en succesvolle samenwerking is die met het gerenommeerde bureau Nassau Recruitment Group. Vanwege de specialisatie van Weijs Recruitment Group in sales & marketing, finance, logistiek, HRM en algemeen management functies, levert deze samenwerking van Fadagosheltie toegevoegde waarde aan zowel opdrachtgevers als kandidaten. Bovendien is Weijs Recruitment Group lid van het INAC (International Network of Associated Consultants) waardoor ook “global recruitment solutions” geboden kunnen worden.

Door deze samenwerkingen (waarvan bovengenoemde twee slechts ter illustratie) in de vorm van netwerkstructuren met een select aantal ook grote search & selection bureaus, wordt de slagkracht en trefkans aanzienlijk vergroot.